Nieuwe deur nodig? Vraag Tarion om advies!

Wilt u uw woning of bedrijfspand voorzien van nieuwe deuren? Dan bent u bij Tarion aan het juiste adres. Wij zijn leverancier en montagebedrijf in één, zodat u van A tot Z door ons geholpen kunt worden. Onze vakmensen hechten grote waarde aan het leveren van kwaliteit en duurzaamheid, zodat u altijd verzekerd bent van het beste resultaat. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen in ons assortiment deuren. Maak daarvoor een afspraak en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Voor welk soort deuren kiest u?

Wellicht heeft u net een nieuwe woning laten bouwen waar u nieuwe deuren in wilt laten plaatsen. De medewerkers van Tarion kunnen u adviseren over mogelijke kleurstellingen en materialen. Heeft u er bijvoorbeeld al over nagedacht of u voor deuren van kunststof of hout gaat? Er is hier enorm veel in mogelijk. En wellicht kiest u voor een combinatie met glas. Een glazen deur laat veel licht door, zodat uw ruimte ineens een stuk ruimtelijker oogt. U ziet het: de keuze is groot en wij helpen u graag verder!

De voordelen van Tarion

U wilt natuurlijk wel weten met wie u te maken heeft als u een bedrijf inschakelt om nieuwe deuren te laten plaatsen. Daarom verzekeren wij u het volgende:

  • Wij werken op een duurzame manier
  • Wij rekenen de scherpste tarieven
  • Wij geven u graag advies
  • Wij verrichten de montage met eigen monteurs
  • Wij leveren enkel kwaliteit en werken met A-merk producten

Meer over Tarion

Tarion is sterk in het leveren en monteren van onder andere deuren en kozijnen inclusief isolatieglas. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons bent u ervan verzekerd dat al onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en aan de geldende normen voldoen. Daarnaast wordt ons vakmanschap gewaarborgd door de kundigheid en expertise van onze medewerkers.

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven vanwege het feit dat wij zowel de levering als de montage geheel in eigen beheer hebben. Van advies tot eindresultaat kunt u dus uitstekend bij ons terecht. Dat maakt Tarion een allround partner als u op zoek bent naar nieuwe deuren.

deuren

Interesse? Ga met ons rond de tafel!

Heeft u interesse en wilt u eens met Tarion rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken? Maak dan een afspraak! Bel ons daarvoor op telefoonnummer: 070-3896878. Voor maatwerk in deuren schakelt u Tarion in!