Innovatie voor gevels

 

De gevel is het visitekaartje van woningen, winkelpanden en andere bedrijfsgebouwen. De belangrijke blikvanger die vraagt om het gebruik van innovatieve materialen.

Tarion is uw deskundige partner voor gevelbouw. Met de focus op kwaliteit en vooruitstrevendheid, bijvoorbeeld voor de materialen die we gebruiken. En waarmee we innoveren, voor zakelijke klanten die vooruitkijken naar de toekomst.

 

Vooruitstrevend en innovatief

Bij Tarion kijken we graag verder vooruit. Naar vooruitstrevende en innovatieve materialen, waarmee we nieuwe toepassingen voor gevelbouw realiseren. Met aandacht voor innovatief hang- en sluitwerk, door roosters en ventilatie te verwerken en op basis van vernieuwende materialen.

We bedenken nieuwe modellen en slimmere toepassingen, bijvoorbeeld voor de vliesgevels die we realiseren. En voor woningen, winkelpanden en andere bedrijfsgebouwen, waarvoor onze opdrachtgevers zoeken naar nieuwe vormen van innovatie.

 

Duurzame materialen

Ontdek onze duurzame materialen en de manier waarop we onze werkwijze steeds verder verbeteren. Voor een snellere montage op basis van hogere kwaliteit, door ons vooruitstrevende team van eigen monteurs. Zodat we de hoogste kwaliteit kunnen combineren met een scherpe prijs, terwijl u profiteert van maximale innovatie voor gevels.