Nieuw houten kozijn nodig?

Wordt het tijd voor het laten vervangen van uw kozijnen? En bent u zich aan het oriënteren op houten kozijnen? Schakel in dat geval de expertise van Tarion in! Wij kunnen u adviseren op het gebied van houten kozijnen en deze ook leveren en voor u komen monteren. Op deze pagina kunt u alvast meer informatie lezen over de mogelijkheden van Tarion. Wellicht heeft u na het lezen ervan nog vragen. Stel ons deze gerust! Onderaan de pagina vindt u onze contactgegevens. Maak eens een afspraak en laat u inspireren en adviseren door een van onze medewerkers, zodat u een juiste keuze maakt voor uw woning of bedrijfspand.

Onderhoud en uitstraling van houten kozijnen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kozijnen, dan zijn twee factoren van belang. De hoeveelheid onderhoud en de gewenste uitstraling.
Immers, kozijnen bepalen zowel aan de binnen- en buitenkant van uw woning voor een groot deel de uitstraling. Houten kozijnen zijn uitermate geschikt wanneer u liefhebber bent van een warme, klassieke sfeer.

Houten kozijnen

Tarion levert en monteert Meranti kozijnen, welke inclusief eerste laag lak worden geleverd. Vervolgens kunnen wij deze in elke gewenste kleur schilderen. Houten raamkozijnen van Meranti vragen om iets meer onderhoud dan bijvoorbeeld kunststof. Wij raden u dan ook aan om dit product om de twee jaar te laten controleren en schilderen.

Tarion: uw allround partner

Tarion is krachtig in het leveren en monteren van deuren, houten kozijnen en isolatieglas. Wij zijn werkzaam voor de particuliere en zakelijke markt en hebben inmiddels een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. Dit komt omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. Dit ziet u terug in onze manier van werken (efficiënt en snel) maar ook in het eindresultaat. Onze kozijnen hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dus u bent meteen verzekerd van een veilige oplossing met onze houten kozijnen. Verder hebben onze kozijnen de volgende voordelen:

  • Onze houten raamkozijnen zijn isolerend
  • Hebben een warme, klassieke uitstraling
  • Zijn gemakkelijk zelf te schilderen
  • Hebben een lange levensduur
  • Wij voeren bij schade tevens reparaties uit

Bent u overtuigd? Maak een afspraak!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden die Tarion u te bieden heeft?

Maak dan snel een afspraak en laat u adviseren! U kunt ons bereiken door te bellen op telefoonnummer 070-3896878 of te mailen naar info@tarion.nl.

Wij staan u graag te woord over onze houten kozijnen!