Een mooie combinatie

Als u op zoek bent naar hoogwaardige ramen en deuren kunt u het beste aankloppen bij Tarion! Wij combineren een indrukwekkend assortiment met een snelle en kundige montage. En dat ook nog eens tegen een prijs die u zeker zal bevallen!

Het zal u dan ook niet verbazen dat ons klantenbestand de afgelopen jaren bijzonder sterk is gegroeid. Mogen wij ons vakmanschap ook bij u komen tonen? Lees snel verder en laat u hieronder overtuigen!

Maak kennis met onze functionele ramen…

Laten we eerst onze ramen eens onder de loep nemen. Isolatieglas is tegenwoordig de norm. En daar houden wij vanzelfsprekend rekening mee in ons assortiment ramen.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor HR++. Hiermee realiseert u al een mooie besparing ten opzichte van enkel glas. Maar wilt u uw portemonnee ├ęcht een plezier doen? Dan is hr++ isolatieglas uw ideale oplossing. Met dit type ramen isoleert u zelfs nog 2,5 keer beter dan HR++.

En beschikt u bovendien over een effectieve geluidwerende oplossing. Dit alles dankzij het edelglas, de gasvulling en de speciale coating die bij hoogrendementsglas tussen de glasplaten is aangebracht. Bovendien zijn er nog allerlei extra opties mogelijk. Bijvoorbeeld isolatieglas met een extra zonwerende coating, zodat het in de zomer ook prettig toeven is. En ook voor isolerend veiligheidsglas zit u bij ons helemaal goed! Net als voor hoogwaardige houten en kunststof kozijnen overigens. Overleg eens met onze adviseur voor de mogelijkheden!

…en bijzonder fraaie en robuuste deuren

Bent u op zoek naar deuren en houdt u ervan iets te kiezen te hebben? Ook dan kan Tarion u uitstekend van dienst zijn. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning en zoekt u daarvoor nog een voordeur die kan dienen als visitekaartje voor uw nieuwe stulpje?

Of zijn de tussendeuren in uw woning nu toch echt aan vervanging toe? De adviseurs van Tarion kunnen u (desgewenst) voorlichten over passende kleurstellingen en materialen. Gaat u bijvoorbeeld voor een deuren van hout of kunststof?

Ramen en deuren

Meer dan alleen ramen en deuren

Een overzicht van de producten die wij voor u kunnen leveren en monteren, dat ziet er zo uit:

  • Hr++ isolerende ramen
  • Kunststof kozijnen
  • Houten kozijnen
  • Kunstof deuren
  • Houten deuren
  • Ventilatieroosters
  • Gevelelementen

Nieuwe ramen en deuren binnen handbereik

Interesse in onze producten? En een zeer kundige en snelle montage daarvan? Bel voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte met telefoonnummer 070-3896878.

Of stuur een mailtje naar info@tarion.nl. Voor elk vraagstuk op het gebied van ramen en deuren kunnen wij u een meer dan adequate oplossing aanbieden!